Ana içeriğe atla

2019'un İç Mimari Trendleri Nelerdir?

            Moda dünyasında olduğu gibi iç mimari dünyasında da her sezon değişen trendler, mekanların görünümüne ve çizgisine yeni bir soluk katmakta, ilk görüşte büyüleyici bir etki bırakarak günümüzün iç mimari trendlerine uygun bir görünüm sergilemektedir. İç mimarlık firmaları sezon trendlerini toplumsal alışkanlıklara ve özelliklere göre uyarlayarak çarpıcı ve dikkat çekici tasarımlar ortaya koymaktadır. Modern ve klasik çizginin bir arada kullanıldığı iç mimarlık görünümleri, 2019 yılının en popüler ve revaçta olan mimari uygulamaları arasında ilk sırada bulunuyor. Renklerden dekorasyona kadar 2019 yılının öne çıkan iç mimari trendlerini sizler için bir araya getirdik.
  - Pastel Tonların Yumuşaklığı:
  Geçtiğimiz yıllarda oldukça popüler olan zıt ve keskin renklerin bir arada kullanımı, 2019 yılında yerini daha yumuşak geçişlere ve pastel tonlara bıraktı. Dekorasyonda kullanılan dekor ürünlerinden, mekanların renklerine kadar tüm alanlarda pastel tonlarının hakimiyeti öne çıkmakta. İç mimarlık şirketleri yeni tasarımlar oluştururken mekanların kendine özgü görünümlerini pastel tonlarla bir arada kullanarak, girildiği ilk anda huzur veren ve sakinleştirici bir etki yaratan tasarımları ilk tercih olarak sunuyor. Bu sayede ister ticari amaçlı olsun, ister yaşadığınız özel alanlar olsun, bulunduğunuz her yerde pastel tonların yumuşaklığını hissedecek, daha huzurlu mekanlara sahip olabileceksiniz.
  - Modern Çizgiler:
  İç mimaride kullanılan renklerin yanı sıra, tercih edilen dekor ürünleri de görünümü tamamlama açısından çok önemlidir. Klasik çizginin yerini daha modern görünümlü eşyalara bıraktığı 2019 yılında, teknoloji ve uzay çağını hissettiren iç mimar tasarımları ön plana çıkıyor. Klasik dekorasyonların yoğun ve yorucu detayları yerini daha düz ve yumuşak çizgilere bırakmakta, sadeliğin kusursuz ve çarpıcı görünümü ile tarzınızı tamamlayarak ilk girildiği anda etkileyici ve modern bir görünüm ortaya çıkacaktır. Her mekanın kendine özgü ruhunu modern çizgilerle birleştiren İstanbul iç mimarlık firmaları 2019 yılında dekorasyonun ve mimarinin en özgün seçeneklerini sizlerle buluşturuyor!
  - Dekorasyon Tamamlayıcıları:
  İç mimaride mekanlarda tasarım kadar, dekorasyonlarda kullanılan tamamlayıcı ögeler ve aksesuarlar da büyük önem taşımaktadır. Novarch en ince detaylara kadar oluşturduğu iç mimari tasarımları ile kusursuz ve etkileyici bir görünüm oluşturmakta ve kendinizi her zaman iyi hissedeceğiniz mekanlar yaratmaktadır. Dünyanın en son iç mimari ve dekorasyon trendlerini sizlere getiren Novarch ile hayallerinizin ötesinde iç mimari görünümlere sahip olabilirsiniz.

  2019 yılının dekorasyon ürünlerine baktığımız zaman yuvarlak ve yumuşak çizgili ürünlerin ön plana çıktığını görüyoruz. Yoğun detaylardan ve karmaşadan uzak görünümler yeni sezonun en popüler akımları arasında bulunuyor. Mimari seçeneklerde olduğu gibi aksesuarlarda da pastel tonlarının ön plana çıktığını ve mekanlarda bütünleyici bir hava oluşturmanın önemli olduğu unutulmamalıdır. Dekorasyonlarda aksesuarları kendiniz seçebileceğiniz gibi, Novarch'ın deneyimlerine kendinizi bırakabilir, sizin yerinize en ince detaylarıyla bir bütün olarak hazırlanmış iç mimari tasarımlarına sahip olabilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimari Proje Nedir?

Yüzyıllardır insanları ihtiyacı yapılar modernleşmenin yanı sıra ihtiyacı daha da çok artan bir sektör haline gelmiştir. Bu yapıların kullanışlı, dayanıklı ve hoş bir görünüme sahip olması mimari olarak adlandırılmaktadır. Yüz yıllardır değişmeyen bu ihtiyaçlar günümüz koşullarında artarak devam etmektedir. Yapılacak yapının planı, görünümü, iç dizaynları ve ayrıntıları hakkında detaylı bilgiyi veren projelere mimari proje adı verilmektedir. Projeyi hazırlayan ve tüm aşamalarında yerini alan kişi ise mimar olarak tanımlanmaktadır.   Mimarlık Hizmetleri Nelerdir?   Mimarlık hizmetleri tarafından müşterilere sunulan hizmetler iki ana başlık altında toplanmaktadır. Bunlar bina tasarımı, iç mekan tasarımı olarak sınıflandırılabilmektedir. Her iki mimarlık hizmetleri de bir dizi aşamaları içermektedir. Bunlar; hazırlık çalışması, fikir projesi, ön proje aşaması, uygulama projeleri, ihale çalışmaları ve mesleki kontrol olarak sınıflandırılabilmektedir.   Mimari Proje Aşamaları Nel

Kolayca Anatomi Öğrenin

   Kolayca Anatomi Öğrenin Tıp alanında mutlaka öğrenilmesi gereken fakat öğrenilmekte zorlanılan derslerden biri anatomi dersidir. Anatomi canlıların vücutlarındaki yapıların incelendiği bilim dalı olmasıyla çok detay içermektedir. Tıp biliminin en temellerinden biri olan Anatomi çok iyi öğrenilmelidir. Birçok tıp öğrencisinin çalışırken sıkıldığı, öğrenmekte zorluk çektiği, kolaylıkla unuttuğu bir derstir. Tıp öğrencileri özellikle  ydus  sınavına hazırlanırken anatomiyi en iyi şekilde öğrenmek zorunda kalırlar. Anatomi öğrenmenin en iyi yollarından biri smt anatomi ile öğrenmektir.    Anatomi Öğreniminde Hafıza Teknikleri   Anatomi bir canlının vücudunun normal şartlardaki yapısını, şeklini; vücudu meydana getiren organları ve bu organlar arasında bulunan fonksiyonel ve yapısal ilişkilerin incelendiği bilim dalıdır. Anatomi oldukça geniş içeriğe sahiptir. Geniş içeriğe sahip olan bu bilim dalı aynı zamanda çok fazla detay içermektedir. Bu nedenle  anatomi   dersinde edinilen bilgile

4G Güneş Enerjili Kamera Sistemleri

            Güneş enerjili kamera sistemleri (solar cam) günümüzde yaygın halde kullanılmaya başlanan ve güvenlik sistemlerinden inşaat sektörüne, reklamcılık ve pazarlamadan kamu yararına yönelik hizmetlere varıncaya dek her anlamda tercih edilen sistemleri oluşturur. Tümüyle dikkat çeken bu alanlara yönelik olarak gerçekleştirilen kamera sistemleriyle dikkat çeker bir nitelik olarak karşımızdaki yerini korumaktadır. Bu da onu diğerlerinden tamamen ayıran en temel hususi özelliklerine yönelik hizmetler arasına katmaktadır.   Güneşle şarj edilmesi             Solar cam sistemlerinin solarcam 4g olarak en büyük özellikleri kendilerini Güneş enerjisinden aldıkları ışınlarla çok rahat bir şekilde şarj edebilmeleri olarak bilinmektedir. Bu anlamda düşünüldüğü zaman söz konusu sistemin sağlamış olduğu teknik nitelikler boyunca sürdürülen kapsamlı çalışmalara dayanarak özellikle güvenlik sistemi olarak solar paneller kullanılarak elektrik hattına gerek duymadan kamera olarak tüm